top of page

Workshop fantasieportret maken in Museum De Oude Wolden.

Helaas heeft het museum de workshop afgelast, vanwege te weinig aanmeldingen.

Zaterdag 19 april 2014 van 13.00 – 15.30 uur geeft Stefan een workshop in Museum De Oude Wolden, Bellingwolde. De workshop is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Kosten € 15,00 per persoon.

Neem een foto van je zelf, een familielid of huisdier mee alsook voorwerpen die je leuk vindt, zoals schelpen, takjes, stenen of speelgoed. Hiermee ga je aan de slag op een MDF-paneel: verven, plakken, knopen, tekenen, knippen en vooral experimenteren. Het resultaat? Je eigen fantasieportret. Geef je op!

Omdat er maar beperkt ruimte is, vragen wij je om je van te voren op te geven, via info@museumdeoudewolden.nl of het telefoonnummer 0597 531 509. Dit kan nog tot en met drie dagen voor de workshop. Bij grote belangstelling voegt het museum eventueel een extra datum toe, bij te weinig belangstelling kan een workshop helaas niet doorgaan. Betalen kan aan de balie van MOW, de entree van het museum is inbegrepen. Vergeet niet om oude kleren te dragen.

>>> Museum De Oude Wolden.


bottom of page